Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%500g850kcal100g0g50g0g
Juusto, Valio arkijuusto200g660kcal54g0g48g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1038g187kcal5.8g25.9g4.1g7.3g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g138g385kcal26.1g0g30.3g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4525g5149kcal384g80.6g353.6g23.2g
Valittu annoskoko2263g2574kcal192g40.3g176.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna1131g1287kcal96g20.2g88.4g5.8g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712