Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1250g850kcal152.5g48.8g2.5g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)625g1188kcal28.1g100g75g0g
Karpalo, pakaste250g55kcal1g8.7g1.7g8.2g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g125g536kcal95g4.4g13.7g0g
Liivate 13g44kcal10.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4525g5345kcal574.6g323.8g185.8g16.4g
Valittu annoskoko2263g2672kcal287.3g161.9g92.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna1131g1336kcal143.7g81g46.5g4.1g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567