Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 180g77kcal6.1g8.6g1.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen400g80kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 600g330kcal9.6g79.1g1g5.1g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g120g318kcal33.6g0g20.4g0g
Pesto (Pirkka)32g186kcal1.4g1.2g19.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4528g4872kcal291.2g246.2g313.4g26.8g
Valittu annoskoko2264g2436kcal145.6g123.1g156.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna1132g1218kcal72.8g61.6g78.4g6.7g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092