Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g700g1539kcal76.9g63g111.9g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g236kcal0g0g26.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g874g306kcal14g60.3g0.9g12.2g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 122g60kcal1.4g11.6g0.2g1.9g
Suolapähkinä 3.5g21kcal0.9g0.3g1.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g4443kcal190g294.8g282.2g32.8g
Valittu annoskoko2268g2221kcal95g147.4g141.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna1134g1111kcal47.5g73.7g70.6g8.2g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125