Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi937g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g26g93kcal11.6g10.3g1.5g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl187g637kcal26.2g105g12.6g20.6g
Vehnälese 70g160kcal9.4g10.8g3.2g26.4g
Vehnäjauho puolikarkea 914g3135kcal93.1g639.6g11g32g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 94g503kcal0.8g0.7g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g9287kcal282.2g1589g169g158g
Valittu annoskoko2268g4643kcal141.1g794.5g84.5g79g
Annoskoko puolitettuna1134g2322kcal70.6g397.3g42.3g39.5g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383