Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow1145g1203kcal89.3g206.1g5.7g114.5g
Sipuli (kuorittu)808g218kcal10.5g38.8g1.6g13.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]314g1061kcal37.7g0g116.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g4964kcal275g489.8g247.2g256.4g
Valittu annoskoko2268g2482kcal137.5g244.9g123.6g128.2g
Annoskoko puolitettuna1134g1241kcal68.8g122.5g61.8g64.1g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503