Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g600g660kcal138.1g0g10.8g0g
Valkopippuri, annos 1g3.6g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g13g37kcal2.6g0.7g2.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g600g180kcal6g36g1.2g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g540g178kcal15.1g29.2g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g270g43kcal5.4g3.8g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima90g351kcal26.1g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g3440kcal386.6g139.4g145.2g0.2g
Valittu annoskoko2268g1720kcal193.3g69.7g72.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna1134g860kcal96.7g34.9g36.3g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953