Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.726g2540kcal96.5g493.4g17.4g27.6g
Sokeri 316g1284kcal0g316g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)651g215kcal21.5g29.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g279g2009kcal2.8g2.8g223.3g0g
Neilikka, annos 4g7.4g27kcal0.3g5.9g0.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g28g87kcal3.1g16.7g2g7.8g
Siirappi 261g785kcal0.3g193g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g13894kcal249g2114.2g486g70.8g
Valittu annoskoko2268g6947kcal124.5g1057.1g243g35.4g
Annoskoko puolitettuna1134g3474kcal62.3g528.6g121.5g17.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450