Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g3.1g11kcal1.4g1.2g0.2g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g84g294kcal10.1g59.7g1.8g2.5g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g56g101kcal8.4g11.8g2.4g24.7g
Rypsiöljy rainbow14g126kcal0g0g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g1065kcal39.8g145.4g36.8g54.4g
Valittu annoskoko227g532kcal19.9g72.7g18.4g27.2g
Annoskoko puolitettuna114g266kcal10g36.4g9.2g13.6g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330