Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.3g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 103g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g189kcal4.6g26.2g6g2.6g
Valittu annoskoko227g95kcal2.3g13.1g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna114g47kcal1.2g6.6g1.5g0.7g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615