Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.5g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 57g36kcal1.8g2.7g2g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%14g40kcal4.1g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g605kcal61.4g7.8g36.4g0.4g
Valittu annoskoko227g303kcal30.7g3.9g18.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna114g151kcal15.4g2g9.1g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722