Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Siirappi 8.4g25kcal0g6.3g0g0g
Riisi puuroutuva 6g21kcal0.4g4.5g0g0.1g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g436kcal24.2g32.6g23g6.6g
Valittu annoskoko227g218kcal12.1g16.3g11.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna114g109kcal6.1g8.2g5.8g1.7g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.2g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590