Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g127g443kcal17.1g83g3.7g7.6g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Basilika, tuore1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
castello blue, sinihomejuusto28g121kcal3.9g0.1g11.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.4g7.2kcal0.1g0.3g0.6g0g
Saksanpähkinä 28g191kcal4.1g0.9g18.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g1674kcal52.8g173.8g81.8g25.4g
Valittu annoskoko227g837kcal26.4g86.9g40.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna114g419kcal13.2g43.5g20.5g6.4g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.2g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278