Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g19g60kcal3.4g8.5g1.4g3.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl94g327kcal13.1g59.9g2.9g5.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g19g58kcal3.2g10.1g0.5g2.4g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g924kcal39.4g157g13.4g21.2g
Valittu annoskoko227g462kcal19.7g78.5g6.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna114g231kcal9.9g39.3g3.4g5.3g
Arvot/100g100g203kcal8.7g34.6g2.9g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910