Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g126g22kcal2.4g2.7g0.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g45g174kcal13g0.9g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g773kcal33g10.6g66g0g
Valittu annoskoko227g387kcal16.5g5.3g33g0g
Annoskoko puolitettuna114g193kcal8.3g2.7g16.5g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931