Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 98g30kcal0.9g5g0.2g2g
Naudan paistijauheliha, Pirkka88g147kcal17.5g0g8.8g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g22g66kcal0.9g1.3g6.3g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)8.7g24kcal1.2g0.3g2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g539kcal41.2g14.2g34.6g4.4g
Valittu annoskoko227g270kcal20.6g7.1g17.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna114g135kcal10.3g3.6g8.7g1.1g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.1g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242