Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 8.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 171g50kcal1.7g8g0.5g3.1g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g465kcal5.4g18.8g38.8g6.6g
Valittu annoskoko228g232kcal2.7g9.4g19.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna114g116kcal1.4g4.7g9.7g1.7g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.1g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768