Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g472kcal33g15.4g30.4g5.6g
Valittu annoskoko228g236kcal16.5g7.7g15.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna114g118kcal8.3g3.9g7.6g1.4g
Arvot/100g100g104kcal7.3g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452