Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g100g200kcal20g0g13g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl9g27kcal0.2g0.3g2.8g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix14g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Coctailkurkku, Pirkka3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g647kcal42.2g12g47g1g
Valittu annoskoko228g323kcal21.1g6g23.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna114g162kcal10.6g3g11.8g0.3g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832