Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g163g235kcal35.9g0g9.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g29g35kcal0.7g1.4g2.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g29g32kcal0.7g1.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g674kcal75g6.2g38.2g0.8g
Valittu annoskoko228g337kcal37.5g3.1g19.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna114g169kcal18.8g1.6g9.6g0.2g
Arvot/100g100g148kcal16.5g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691