Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 6.6g15kcal0.3g1.2g0.9g0.4g
Tomaatti 109g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g44g4.4kcal0.5g0.4g0.1g0.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g31g77kcal4.9g0.5g6.1g0g
Basilika, tuore22g8.7kcal0.7g1.1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g268kcal14.4g15.4g15.2g7g
Valittu annoskoko228g134kcal7.2g7.7g7.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna114g67kcal3.6g3.9g3.8g1.8g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059