BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu39g26kcal0.8g5.5g0g1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 51g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g219kcal15.2g13g10.8g4.6g
Valittu annoskoko228g110kcal7.6g6.5g5.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna114g55kcal3.8g3.3g2.7g1.2g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583