Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)927g3244kcal111.2g639.5g17.6g46.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen644g4634kcal0g0g514.9g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri31g125kcal0g30.9g0g0g
Vesi644g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g16007kcal222.4g1340.8g1065g92.6g
Valittu annoskoko2272g8003kcal111.2g670.4g532.5g46.3g
Annoskoko puolitettuna1136g4002kcal55.6g335.2g266.3g23.2g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716