KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g1069g1497kcal171.1g26.7g79.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 642g930kcal20.8g202.7g1.4g4.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)27g70kcal3.5g3.2g4.8g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g535g364kcal16.6g64.2g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g5719kcal424g593.6g178g9g
Valittu annoskoko2272g2859kcal212g296.8g89g4.5g
Annoskoko puolitettuna1136g1430kcal106g148.4g44.5g2.3g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396