Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g319g1913kcal76.5g21g172.2g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)877g1220kcal97.3g3.5g91.2g0g
Vesi797g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow239g2152kcal0g0g239.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g10571kcal347.6g49g1005.2g0g
Valittu annoskoko2272g5286kcal173.8g24.5g502.6g0g
Annoskoko puolitettuna1136g2643kcal86.9g12.3g251.3g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703