Maatuskamaan kualjkiäryleet

Valkokaalin sijaan savoijinkaalia, ei vain löytynyt ravintotietoja.

Keitä pienehköä kaalia puolessa kattilallisessa vettä kannen alla noin 5min, kuori lehtiä sen minkä saa irtoamaan ehjinä, jatka sitten keittämistä muutama minuutti jotta syvemmällä olevat lehdet pehmenevät irroitettaviksi myös.

Toista tarvittaessa.

Keitä ohrasuurimoita ja soijarouhetta cayennepippurilla maustetussa liemikuutiovedessä, sellaisessa määrässä vettä että imeytyy ohra/soijaseokseen.

Täytä kaalinlehdet seoksella, asettele uunivuokaan ja laita vähän vettä tai kermaa kääryleiden päälle ja paista uunissa kunnes pinta rusehtaa.

Oikeasti pinnalle pitäisi laittaa tummaa siirappia ennen uuniin menoa, mutta laihistellessa jätin sen pois.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Maatuskamaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1429g302kcal17.1g48.6g2.9g30g
Täysjyväohra (Torino), annos 65g307g1014kcal33.8g202.8g6.1g33.8g
Soijarouhe, tumma, 30g214g692kcal107.2g64.3g1.1g11.8g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g21g54kcal2.4g0.6g4.7g0.3g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g4304kcal328.6g661.4g30.8g162g
Valittu annoskoko2272g2152kcal164.3g330.7g15.4g81g
Annoskoko puolitettuna1136g1076kcal82.2g165.4g7.7g40.5g
Arvot/100g100g95kcal7.2g14.6g0.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296927