Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)803g1012kcal88.3g2.4g72.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 181g77kcal6.1g8.7g1.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen401g80kcal2.4g15.3g1.2g5.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 602g331kcal9.6g79.4g1g5.1g
Oliiviöljy 40g355kcal0g0g40.1g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g120g319kcal33.7g0g20.5g0g
Pesto (Pirkka)32g186kcal1.4g1.2g19.6g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g4890kcal292g247.2g314.6g26.8g
Valittu annoskoko2272g2445kcal146g123.6g157.3g13.4g
Annoskoko puolitettuna1136g1222kcal73g61.8g78.7g6.7g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092