Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 713g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 36g81kcal4.7g5.5g1.6g13.4g
Hiiva 89g66kcal11.7g1g0.4g6.1g
Rypsiöljy 107g946kcal0g0g106.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 348g1192kcal35.4g243.2g4.2g12.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)695g2224kcal95.9g403.1g22.2g86.9g
Auringonkukansiemen 285g1693kcal65.6g35.9g141.1g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g12405kcal426.6g1377.4g552.8g271.4g
Valittu annoskoko2272g6203kcal213.3g688.7g276.4g135.7g
Annoskoko puolitettuna1136g3101kcal106.7g344.4g138.2g67.9g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418