Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 401g92kcal7.3g9.6g0.8g8.4g
Rucola tuore (Italia), annos 15g200g44kcal5.8g3.6g0.6g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g601g1160kcal114.2g0.6g78.1g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g60g541kcal0g0g60.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1002g601kcal10g45.1g40.1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g4921kcal276.4g124g360g33g
Valittu annoskoko2272g2460kcal138.2g62g180g16.5g
Annoskoko puolitettuna1136g1230kcal69.1g31g90g8.3g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967