Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1330g439kcal43.9g65.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 532g1826kcal54.2g372.5g6.4g18.6g
Rypsiöljy 114g1012kcal0g0g114.4g0g
Kananmuna kuoreton 226g323kcal28.3g0.7g23.2g0g
Sokeri 67g270kcal0g66.4g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4544g7738kcal252.8g1009.6g288g37.2g
Valittu annoskoko2272g3869kcal126.4g504.8g144g18.6g
Annoskoko puolitettuna1136g1935kcal63.2g252.4g72g9.3g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071