Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 71g22kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 468g356kcal8.8g72.5g0.9g4.7g
Seiti pakaste 270g210kcal47.4g0g1.9g0g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g25g33kcal1.1g5.5g0.6g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1171g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g120g48kcal1.1g7.4g0.2g3.4g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g138g62kcal4.1g6.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4545g1603kcal127g190.8g27.8g19.6g
Valittu annoskoko2273g802kcal63.5g95.4g13.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna1136g401kcal31.8g47.7g7g4.9g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442