Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria900g1799kcal79.2g90g125.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix202g101kcal3g20.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g101g911kcal0g0g101.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4554g5998kcal176.8g295.2g457.6g7.4g
Valittu annoskoko2277g2999kcal88.4g147.6g228.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna1139g1499kcal44.2g73.8g114.4g1.9g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823