Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 195g59kcal2.4g9.4g0.4g3.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha719g1193kcal136.5g0g71.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g300g225kcal12.3g37.5g2.4g0g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.5g2.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g15g14kcal0.4g0.5g1g0.1g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g750g2475kcal120g465g15g45g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4554g8465kcal547.4g1051g224.8g107.6g
Valittu annoskoko2277g4232kcal273.7g525.5g112.4g53.8g
Annoskoko puolitettuna1139g2116kcal136.9g262.8g56.2g26.9g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716