Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g245g147kcal3.7g31.9g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit53g68kcal1.6g1.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4557g559kcal13.8g92.8g14.8g15.6g
Valittu annoskoko2279g279kcal6.9g46.4g7.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna1139g140kcal3.5g23.2g3.7g3.9g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720