Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g76g262kcal5.9g29.6g12.8g1.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g40g10kcal0.7g1.2g0.2g0.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus10g35kcal1.4g0g3.2g0g
Oivariini vähärasvainen1g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g132kcal0.8g1.2g14g0g
Kananmuna kuorineen punnittu22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g10g35kcal0.7g2g2.7g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g20g30kcal3.2g0.2g1.8g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g1078kcal30.6g69g74.6g5g
Valittu annoskoko228g539kcal15.3g34.5g37.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna114g270kcal7.7g17.3g18.7g1.3g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.1g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697