Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g11g1.1kcal0.2g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.8g10kcal0.4g2g0.1g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)14g37kcal3.7g0.2g2.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g380kcal33.2g16.2g20g3g
Valittu annoskoko228g190kcal16.6g8.1g10g1.5g
Annoskoko puolitettuna114g95kcal8.3g4.1g5g0.8g
Arvot/100g100g83kcal7.3g3.6g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138482