Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 99g223kcal6.7g40.3g1.4g10.9g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 38g50kcal1g1.2g4.5g0g
Maustekurkku38g6.2kcal0.3g1.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g1133kcal19.2g90.4g73g23.8g
Valittu annoskoko228g567kcal9.6g45.2g36.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna114g283kcal4.8g22.6g18.3g6g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534