Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Lehtikaali 42g17kcal1.4g1.7g0.3g0.8g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g67g180kcal12g1.3g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g452kcal28.8g15.6g29.4g5.4g
Valittu annoskoko228g226kcal14.4g7.8g14.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna114g113kcal7.2g3.9g7.4g1.4g
Arvot/100g100g99kcal6.3g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230