Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.5g4.5kcal0.3g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow90g77kcal4.1g13.5g0.4g4.5g
Herkkusieni säilyke 11g1.8kcal0.2g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g248kcal11g37.2g4.6g12.6g
Valittu annoskoko228g124kcal5.5g18.6g2.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna114g62kcal2.8g9.3g1.2g3.2g
Arvot/100g100g55kcal2.4g8.2g1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831