Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g63g47kcal10.6g0g0.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g78g53kcal1.3g11.6g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g39g23kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g47g14kcal0.9g1.4g0.2g1.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.6g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g282kcal27g30.2g5g2.8g
Valittu annoskoko228g141kcal13.5g15.1g2.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna114g71kcal6.8g7.6g1.3g0.7g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556