Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi98g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g35g14kcal0.5g2.8g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli28g51kcal2.4g0.6g4.2g0g
Ketsuppi, Felix7.6g6.8kcal0.1g1.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Persilja1.4g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g402kcal25.8g10.2g28.6g0.2g
Valittu annoskoko228g201kcal12.9g5.1g14.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna114g100kcal6.5g2.6g7.2g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674