Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha75g135kcal13.5g0g9g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto15g43kcal2.9g0g3.4g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)94g28kcal0.9g3.7g0.4g0.2g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g10g37kcal2.9g0.2g2.8g0g
Ketsuppi, Pirkka5.6g6kcal0.1g1.4g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g3.8g8.2kcal0.2g0.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g562kcal41.6g14.8g35.8g1.4g
Valittu annoskoko229g281kcal20.8g7.4g17.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna114g141kcal10.4g3.7g9g0.4g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.2g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716