Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 38g46kcal8g0g1.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g25g6.2kcal1g1g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)18g61kcal2.8g11.2g0.5g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Ranskankerma Valio19g53kcal0.5g0.7g5.2g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g446kcal30.8g27.2g23.4g2.8g
Valittu annoskoko228g223kcal15.4g13.6g11.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna114g111kcal7.7g6.8g5.9g0.7g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597