Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g31g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Palsternakka 7.8g5kcal0g0.9g0g0.4g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.1g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)31g34kcal7.2g0g0.7g0g
Paprika punainen 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g7.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g139kcal16.4g9.8g2.8g4.2g
Valittu annoskoko229g70kcal8.2g4.9g1.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna114g35kcal4.1g2.5g0.7g1.1g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409