Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g125g94kcal2.4g20g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g56g128kcal6.7g1.5g10.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g2.5g6.1kcal0.1g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g481kcal19.2g50g22.4g4.4g
Valittu annoskoko229g241kcal9.6g25g11.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna114g120kcal4.8g12.5g5.6g1.1g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219