Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g62g69kcal11.2g1.1g2.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g42g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Suolapähkinä 0.6g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g62g84kcal3.6g15.2g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g436kcal34g42.2g13.8g5.6g
Valittu annoskoko229g218kcal17g21.1g6.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna114g109kcal8.5g10.6g3.5g1.4g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.2g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612