Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)68g45kcal10.1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen4.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g75g17kcal1.1g2.6g0.3g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk2.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.9g5.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 2.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton14g3kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana457g206kcal23.8g9.2g7.8g1g
Valittu annoskoko229g103kcal11.9g4.6g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna114g52kcal6g2.3g2g0.3g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107