Helpoin makaronilaatikko (with a twist)

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Sulata voi ja voitele uunivuoka.

3. Ruskista jauheliha sekä sipuli ja lisää mausteet.

4. Sekoita keskenään jauhelihasekoitus, makaronit ja juustoraaste ja kaada uunivuokaan.

5. Lämmitä pannulla vesi ja sulata sekaan demi-glace.

6. Kumoa liemi uunivuokaan.

7. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.

Voilá!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Makaroni ( tumma Torino )50g175kcal9g29.5g1.9g3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss19g58kcal4.5g0.1g4.3g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)25g18kcal3g0.7g0.2g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi13g1.2kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.7g13kcal0.4g2.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g739kcal53.6g66.8g27.4g7.2g
Valittu annoskoko229g370kcal26.8g33.4g13.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna114g185kcal13.4g16.7g6.9g1.8g
Arvot/100g100g162kcal11.7g14.6g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416611