Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Paprika punainen 668g196kcal6.3g30.1g2.7g12.7g
Lehtikaali 418g166kcal14.4g17g2.5g8.4g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g668g1804kcal120.3g13.4g140.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)25g5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g4522kcal290.6g156.2g292.4g53.6g
Valittu annoskoko2280g2261kcal145.3g78.1g146.2g26.8g
Annoskoko puolitettuna1140g1131kcal72.7g39.1g73.1g13.4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230