Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit750g128kcal12g16.5g1.5g14.3g
Parsakaali, pakaste, Apetit600g126kcal19.8g11.4g0g15g
Ruokakerma 5%, Valio300g195kcal4.5g12.6g15g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)600g420kcal66g15g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g1887kcal211.8g112g64.2g58.6g
Valittu annoskoko2280g944kcal105.9g56g32.1g29.3g
Annoskoko puolitettuna1140g472kcal53g28g16.1g14.7g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46604